Avoimet ovet uudella kunnantalolla 5. - 7.8.2015

3.7.2015 8.00


Keskiviikkona 5.8.2015 klo 11 pääministeri Juha Sipilä vihkii Kannonkosken uuden kunnantalon
Keskustan Pyörät Pyörivät Puolangalta Lahteen 1.-8.8.2015. Pyöräilyreitti kulkee Kannonkosken kautta. Kannonkoskiset pyöräilijät voivat liittyä mukaan Huopanankosken levähdyspaikalta keskiviikkona 5.8. noin klo 9. Haapalahden levähdyspaikalla on 20 - 30 min huoltotauko. Mukana pyöräilevä pääministerimme Juha Sipilä tulee vihkimään uuden kunnantalomme noin kello 11. Pyöräkaravaani jatkaa aikataulun mukaan Saarijärven kautta Karstulaan illaksi. Lisää pöyräilytapahtumasta osoitteessa http://www.pyoratpyorimaan.fi.

Keskiviikkona on tarjolla lisäksi sekä rahoitus- että terveysinfoa. Tule keskustelemaan Viisari ry:n Mari Puron kanssa yrityksesi tai yhdistyksesi rahoitusmahdollisuuksista ja terveydenhoitaja Leena Häkkisen kanssa terveyteen liittyvistä asioista.

Torstaina 6.8.2015 Sammakkokangas Oy:n ajankohtaista jätehuollon infoa
Miten etenee polttolaitoshanke? Minkälaista on poltettavaksi kelpaava jäte? Minkälaista jätettä voi jatkossa viedä jäteasemalle? Tule kyselemään jätehuollon ajankohtaisista asioista Sammakkokangas Oy:n edustajilta.

Perjantaina 7.8.2015 Etäpalveluun tutustumista yhteispalvelupisteessä sekä terveysinfoa
Tutut palveluneuvojat opastavat etäpalvelun hyödyntämismahdollisuuksissa. Voit tutustua etäpalveluun ja hoitaa asiasi esimerkiksi Kelan kanssa. Tule kokeilemaan!

Terveydenhoitaja Leena Häkkinen on paikalla myös perjantaina. Tarjolla on terveydentilan seurantaa (verenpaine, paino, BMI), korvien tarkistusta, kuulokojeen patterit, ravitsemuksen ja liikkumisen ohjausta, tukea elämäntapamuutoksiin, jne.

Lisäksi joka päivä uuden kunnantalon esittelyä, laajakaistainfoa, arpajaiset sekä kahvia ja pullaa!

Olet lämpimästi tervetullut!