Ruoka- ja siivouspalveluyksikön esimiehen toimi haettavana

10.5.2017 9.00


Kunnan ruoka- ja siivouspalveluyksikössä julistetaan haettavaksi vakinaista täyttämistä varten esimiehen toimi edellisen esimiehen jäädessä eläkkeelle.

Ruoka- ja siivouspalvelu muodostaa oman yksikön, joka vastaa kunnan laitoskeittiöiden palveluista ja kiinteistöjen siivouksesta teknisen toimen alaisuudessa. Valmistuskeittiö sijaitsee koululla, josta ruoka jaetaan myös vanhusten palvelukeskukseen. Toimeen haetaan henkilöä, jolla on vankka kokemus esimiestyöstä ja keittiöalan koulutus. Esimies vastaa myös siivouksen esimiehen tehtävistä, yksikön budjetoinnista ja johtaa yksikön kehittämistä.

Hakuaika päättyy 5.6.2017 klo 12. Hakemukset liitteineen tulee toimittaa osoitteella Kannonkosken kunta, Tekninen toimi, Järvitie 1, 43300 Kannonkoski tai sähköpostiin jukka.tuohimaa(at)kannonkoski.fi. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus on TES:n mukainen ja työssä käytetään 6 kk:n koeaikaa. Työ alkaa 1.8.2017 tai sopimuksen mukaan.

Tiedusteluihin vastaa kunnaninsinööri Jukka Tuohimaa, puh. 044 459 6146.