Kutsu Antin Soittoon 2.7.2017

18.5.2017 8.00

 

Keski-Suomen Kansanmusiikkiyhdistys ja Kannonkosken kunnan kulttuuritoimi järjestävät maakunnallisen Antin Soiton Kannonkoskella sunnuntaina 2.7.2017. Mestaripelimanni Antti Vesterisen muistoa vaaliva konsertti on järjestetty ensimmäisen kerran heinäkuussa 1982. Tänä vuonna konsertin teemana on Suomi 100-hengessä suomalainen kansanlaulu ja kutsumme mukaan erityisesti laulajia ja viulisteja! Konsertissa luovutetaan Antin malja ansioituneelle keskisuomalaiselle pelimannille tai kansanmusiikin edistäjälle sekä Kannonkoski-Seuran toimesta Tervaskanto ansioituneelle kannonkoskelaiselle. Vietämme samalla myös suomalaisten kansallispukujen tuuletuspäivää, joten toivomme näkevämme paljon kansallispukuja yllänne. 

Tapahtuma järjestetään Nuottalassa, joka sijaitsee Kannonkosken venesatamassa. Paikalle on opastus kirkonkylän keskustasta. Kannonkosken kunta tarjoaa esiintyville pelimanneille ruokailun ja väliaikakahvin. Ruokana on Marttojen keittämä maukas rantakalakeitto, joka on tarjolla kello 11-13. Itse Antin Soiton juhlakonsertti alkaa kello 13.00.

Ruokailujen ja konsertin aikataulujen järjestämiseksi toivomme esiintyvien pelimannien ja yhtyeiden ilmoittautuvan viimeistään maanantaina 26.6. Yhteystiedot löytyvät alta. Esiintyjiä on viime vuosina ollut runsaasti – suurkiitos siitä teille kaikille! Tänä vuonna toivomme esiintyjiksi erityisesti laulajia ja viulupelimanneja yhtyeineen. Nuottalan verannalla ja museoaitan edessä soi myös ruokailun aikana. Näihin esiintymisajan voi varata paikalla olevaan ohjelmalistaan.

Lämpimästi tervetuloa! Yhdessä teemme onnistuneen Antin Soiton!

Heikki Lavonius                                     Anne Tuliranta-Koitela
puheenjohtaja                                       kulttuuritoimi
K-S:n kansanmusiikkiyhdistys               Kannonkosken kunta
puh. 0400 666 782                               puh. 044 459 6151
lavonius.heikki@pp.inet.fi                      anne.tuliranta-koitela@kannonkoski.fi