Kunnaninsinöörin viran hakuaikaa on jatkettu

25.10.2018 8.00


Kannonkoski on pieni, virkeä, perhemyönteinen ja yritysystävällinen kunta pohjoisessa Keski-Suomessa. Kannonkosken kunta on savuton työpaikka. Kannonkoskella on upouusi peruskoulu ja kunnassa toimii myös Suomen suosituin nuorisomatkailukeskus Piispala.

Kannonkosken kunta hakee  

KUNNANINSINÖÖRIÄ

teknisen toimialan johtajaksi 1.1.2019 alkaen vakituiseen virkasuhteeseen.

Viran hakuaikaa on jatkettu 22.11.2018 klo 15 saakka. Aikaisemmin tulleet hakemukset otetaan huomioon.

Kunnaninsinööri johtaa ja kehittää kunnan teknisten palvelujen toimintaa kunnallisteknisten palvelujen, kiinteistöihin ja rakentamiseen liittyvien palvelujen, laitostoimintojen sekä ateria- ja siivouspalvelujen osalta. Hän toimii esimiehenä teknisellä toimialalla ja vastaa toimialasta kokonaisuutena. Hän toimii myös teknisen lautakunnan esittelijänä ja vastaa teknisen toimialan asioiden valmistelusta kunnanhallitukselle sekä kuuluu kunnan johtoryhmään. Toimialalta rakennusvalvonta, ympäristönsuojelu sekä kaavoitus hoidetaan tällä hetkellä yhteistyössä seutukunnan muiden kuntien kanssa.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva teknillinen-, korkeakoulu- tai opistotason tutkinto. Katsomme eduksi perehtyneisyyden kunnan / julkishallinnon tekniseen toimialaan. Arvostamme lisäksi toimialan tehtävien esimieskokemusta ja –taitoja, yhteistyökykyä ja kehitysmyönteistä ja aloitteellista työotetta.

Viran palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen palkkaryhmän III mukaisesti. Viran täytössä noudatetaan puolen vuoden koeaikaa ja valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset, joihin on liitettävä ansioluettelo/CV, on toimitettava sähköisesti osoitteella kirjaamo@kannonkoski.fi tai postitse osoitteella Kannonkosken kunta, Kunnanhallitus, Järvitie 1, 43300 Kannonkoski 22.11.2018 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antaa tarvittaessa teknisen lautakunnan puheenjohtaja Arto Seppälä, puh 040 5610 433 tai kunnanjohtaja Markku Vehkaoja, etunimi.sukunimi@kannonkoski.fi tai 044 4596 121.

Kannonkoskella 22.10.2018

Kannonkosken kunnanhallitus