Kansalaisopisto

 

Kannonkoskella toimii Saarijärven kansalaisopiston sivutoimipiste. Kansalaisopisto tarjoaa monipuolisia koulutus- ja harrastusmahdollisuuksia kaiken ikäisille. Vuosittain on tarjolla kymmeniä erilaisia kursseja, joissa opiskelee laskennallisesti noin joka kolmas kannonkoskelainen.

Tutustu tarjontaan ja tule mukaan!

Tarjontaa tarpeen mukaan

Uusia ryhmiä ja lyhytkursseja aloitetaan kiinnostusten mukaan myös kesken työkauden. Seuraa tarjontaa Kannonkoskisesta ja näiltä nettisivuilta! Opisto voi järjestää myös yleisöluentoja ajankohtaisista ja mielenkiintoisista teemoista. Kerro toivomuksia kursseista ja vinkkejä opettajista Sannalle. Opettajina käytämme mielellämme paikallisia tai lähiseudun osaajia.

Opiskeleminen kansalaisopistossa

Kansalaisopistoon ovat tervetulleita opiskelemaan kaikki iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Opiston tarjonta jakautuu kahteen lukukauteen. Syksyn ohjelma julkaistaan syyskuun alkupuolella ja kevään ohjelma joko vuoden lopussa tai heti vuoden alussa. Lyhytkursseja voidaan käynnistää joustavasti myös kesken lukukauden. Kurssitarjonnasta tiedotetaan Kannonkoskinen-tiedotteessa ja näillä nettisivuilla.

Ryhmiin ilmoittaudutaan etukäteen joko internetissä tai puhelimitse numeroon 044-4596180/Sanna. Kurssien toteutuminen vaatii Kannonkoskella noin viiden opiskelijan säännöllisen osallistumisen. Kannonkosken kurssien osalta on ennakkoilmoittautumisesta huolimatta oikeus yhteen tutustumiskertaan kurssin ensimmäisellä kokoontumiskerralla, tämä ei kuitenkaan ei koske lyhytkursseja!Lyhytkurssien ennakkoilmoittautuminen on sitova, joten mikäli peruutus tehdään ilmoittautumisajan päätyttyä, peritään kurssimaksusta puolet.

Kurssien osallistumismaksut määräytyvät kurssin tuntimäärän mukaisesti. Kurssimaksut laskutetaan osallistujilta myöhemmin syksyllä, tilisiirtoja ja rahaa EI enää käsitellä. Tarvittavat materiaalit kurssilaiset hankkivat ja kustantavat itse.

Vuorotyöläisen harrastuspassi, opintosetelit, virikesetelit ja PAMin alennussetelit

Jos olet vuorotyössä ja haluat osallistua ryhmiimme esim. joka toinen viikko, sinun kannattaa lunastaa vuorotyöläisen harrastuspassi. Passin hinta on puolet ryhmäsi normaalista kurssimaksusta ja voit osallistua sillä puoleen ryhmän kokoontumiskerroista, (max 12 kertaa). Pyydä työnantajaltasi todistus vuorotyöstä. Harrastuspassin voit lunastaa käteisellä Saarijärvellä kansalaisopiston toimistosta ja Kannonkoskella osastonjohtaja Sanna Aholta.

Työttömänä sinulla on mahdollisuus hakea Saarijärven työ- ja elinkeinotoimiston neuvonnasta itsellesi opintosetelilomake, jolla saat 30 euron alennuksen kansalaisopiston kurssimaksusta. Opintoseteliä voi käyttää minkä tahansa kurssimaksun korvaamiseen. Lue lisää:

Opintoseteliohje

Opinto-, virike- ja PAMin alennussetelit

Ajankohtaista

Kevätlukukausi käynnistyy 11.1.2017 ja loppuu 24.4.2016. Talviloma on viikolla 9 (29.2. - 6.3.2016).

Kursseille voi ilmoittautua ensisijaisesti internetissä osoitteessa www.opistopalvelut.fi/saarijarvi tai puhelimitse numeroon 044 4596151/Anne

 

Yhteystiedot

Kansalaisopiston asioita Kannonkoskella hoitaa Anne Tuliranta-Koitela, p. 044 459 6151 tai anne.tuliranta-koitela

Lisätietoja kansalaisopiston toiminnasta opiston omilta verkkosivuilta.