Teatteriretki Seinäjoen kaupunginteatteriin Koirien Kalevala -näytelmään la 22.4.

27.2.2017 12.10


Isot lastennäytelmät palaavat komeasti Seinäjoen kaupunginteatteriin! Koirien Kalevala saa ensi-iltansa 8. huhtikuuta suurella näyttämöllä. Näytelmä on lapsille suunnattu Suomi 100-näytös.

Kaukana Kalevalan mailla asui ennen muinoin villi ja vapaa koirien heimo. Naapurissa eleli hurja ja häijy susijoukko, eikä kiivailtakaan kahinoilta voitu välttyä kun joukkiot kilpailivat metsien kuninkuudesta. Varsinkaan, kun samaan soppaan pisti tassunsa myös pieni mutta sitkeä kissojen kansa.

Mauri Kunnaksen rakastetun lastenkirjan tutut hahmot nousevat veikeinä ja näyttävinä suurelle näyttämölle. Suuri kansalliseepoksemme avautuu kaikille, aikuisillekin, aivan uudella tavalla kun koirat ja muut eläinhahmot kuljettelevat tuttua tarinaa HAUskasti muunnellen. Sankaritaru on paitsi veijarimaisen viihdyttävä myös opettavainen seikkailu suomalaisten muinaisuuteen.

Lähtö Kannonkosken torilta klo 9.30. Näytös klo 12, paluumatkalle lähdetään välittömästi esityksen jälkeen n. klo 14. Takaisin Kannonkosken torilla noin klo 16.

Sitovat varaukset Annelle 22.3. mennessä, puh. 044 459 6151 tai sähköpostilla anne.tuliranta-koitela@kannonkoski.fi . Ilmoita varauksen yhteydessä, haluatko ennakkovarauksen myös väliaikatarjoiluun. Tällöin se on valmiiksi pöytään katettuna eikä tarvitse jonottaa.

Lippujen hinnat: aikuiset 24 € ja lapset sekä opiskelijat 15 €. Kyydin hinta lapset ja opiskelijat 5 €, aikuiset 10 €.

Järj. Kannonkosken kunnan kulttuuritoimi