Teatteriretki Seinäjoen kaupunginteatteriin "Tästä asti aikaa" -musikaaliin la 2.2. klo 13

7.1.2019 11.20

 

Tästä asti aikaa -musikaali kertoo kahden unelmiaan tavoittelevan, liki kolmekymppisten Turon ja Emman, ja näiden lähipiirin tarinan. Se on realistinen kuvaus ihmisen tempoilusta yhteiskunnan asettamissa rappusissa ja ansoissa - mutta se on myös rakkaustarina. Rakastavaisina laulavat Olli Rahkonen ja Reeta Vestman. Jutun juoni on Kolmas nainen -yhtyeen sekä muusikko ja lauluntekijä Pauli Hanhiniemen muiden kokoonpanojen musiikissa. Myös tarinan hahmot nousevat näiden laulujen maailmasta. Musikaalissa on mukana tuttuja hittejä, mutta myös harvinaisempia helmiä Hanhiniemen pitkän uran ajalta. Kolmas nainen -soundi soi musikaalissa juuri niin kuin sen pitääkin. Biisejä näyttämöllä tulkitsevat laulavat näyttelijät sekä 5-henkinen Ristilän Ruutupaitaorkesteri.

Ryhmälippujen hinnat: aikuiset ja eläkeläiset 39 euroa, opiskelijat 21 euroa. Kyydin hinta 10 euroa. RETKELLE ILMOITTAUTUMINEN ANNELLE KULTTUURITOIMEEN
 puh. 044 459 6151 tai anne.tuliranta-koitela@kannonkoski.fi alustavasti 20.12.2018 mennessä ja sitovasti 18.1.2019 mennessä. Retki toteutetaan, mikäli lähtijöitä on vähintään 25. Kuljetuksen aikataulu ilmoitetaan retkeläisille myöhemmin.