Elinkeinotoiminta

 

Elinkeinopalvelut

Kannonkosken kunta tarjoaa yrityksille ja yritystoimintaa suunnitteleville hyvää ja joustavaa kumppanuutta sekä asiantuntevat neuvontapalvelut yritysten tarpeisiin. Kunnan tehtävänä on erityisesti toiminta-edellytysten, mahdollisuuksien ja palveluiden aktiivinen kehittäminen.

Kannonkosken kunta voi tarjota yrityksille Suomen parhaat aluepoliittiset edut, koska kunta kuuluu EU:n korkeimpaan tukialueeseen.

Elinkeinotoimi palvelee

  • Yrityksen perustaminen, kehittäminen tai laajentaminen
  • Rahoituksen neuvonta ja toimitilojen etsintä
  • Henkilöstön rektytointi ja koulutus
  • Tuotekehitys

yritysesittely: kannonpuu oy

Kannonpuu on Suomen suurimpia ovenkarmien valmistajia. Yritys valmistaa myös ovikomponentteja, aihioita ja muita osia ja komponentteja. Yrityksen palveluksessa on yli 60 työntekijää. Tuotteita viedään Suomen lisäksi Ruotsiin, Norjaan ja Saksaan.

Kannonpuu Oy:lle myönnettiin vuoden 2006 maakunnallinen yrittäjäpalkintoKeski-Suomen yrittäjäjuhlassa Jyväskylän Paviljongissa 13.1.2007 tunnustuksena sitkeästä ja tuloksia tuottaneesta yritystoiminnasta Kannonkoskella.

www.kannonpuu.fi

 

yhteystiedot

Elinkeino- ja yrityspalvelut:
Anu Oksanen,
puh. 044 4596 126,
vaihde 014 4596 111,
anu.oksanen(at)kannonkoski.fi

Maaseutuelinkeinot, maaseutumatkailu:
Petri Mustamäki,
SSYP-Kehitys Oy,
puh. 044 4598 724, petri.mustamaki(at)saarijarvi.fi

 

Yrittäjäyhdistys

Kannonkosken Yrittäjät ry on
paikkakunnan pk-yritysten ja yrittäjien etujärjestö. Yhdistys on Keski-Suomen Yrittäjät ry:n paikallisyhdistys. Kannonkosken Yrittäjät nimettiin koko valtakunnan vuoden 2008 paikallis-yhdistykseksi! Yrittäjäjärjestö tarjoaa jäsenilleen useita hyviä palveluja ja etuja.

Lisätietoja:
Puheenjohtaja Kari Niskanen
0400 173 894
kari.niskanen(at)pp9.inet.fi

www.kannonkoskenyrittajat.fi