ELY-keskuksen konsultointipalvelua tarjolla nyt yrityksille 30€ (+alv)/päivä

ELY-keskuksen konsultointipalvelu on tarkoitettu toimintansa vakiinnuttaneille pk-yrityksille, jotka haluavat suunnitelmallisesti kehittää toimintaansa. Pääsääntöisesti edellytetään, että yrityksellä on vähintään yksi tilikausi takana ja yritys työllistää vähintään yrittäjän tai yhden työntekijän. Palvelu sopii myös yksityisille elinkeinonharjoittajille, eikä toimialarajoituksia ole.

Palvelussa saat avuksesi kokeneen liikkeenjohdon konsultin kehittämään yritystäsi. Palvelu räätälöidään aina yrityksesi tarpeisiin. Konsultointipalvelut on jaettu viiteen liiketoiminnan kehittämisen osa-alueeseen. Tutustu aihe-alueiden sisältöön tarkemmin:

Konsultointi-palvelun hinta asiakkaalle on 30 euroa + alv/päivä. Koronavirusepidemian vuoksi palvelun hintaa on alennettu, jotta pienimilläkin yrityksillä olisi mahdollisuus käyttää palveluja. Normaalihinta on 300 € + alv/pvä.

Palvelun hakeminen on helppoa. Voit tehdä sähköisen hakemuksen aluehallinnon asiointipalvelussa: https://sahkoinenasiointi.ahtp.fi/fi/palvelut

Hakemukseen ei pääsääntöisesti tarvita liitteitä, vaan ELY-keskus tarkastaa yrityksesi tiedot julkisista rekistereistä. Yrityksen taloustilanne arvioidaan viimeisimmän vahvistetun tilinpäätöksen perusteella. Jos olet yksityinen elinkeinonharjoittaja, tai yrityksesi on henkilöyhtiö, kannattaa hakemukseen liittää viimeisin tilinpäätös.

Lisää tietoa konsultointi-palvelusta: http://www.ely-keskus.fi/fi_FI/web/yritystenkehittamispalvelut/konsultointi