Yritys, tule mukaan "Rekry, työelämä ja koulutus -messuille" tammikuussa

Tule mukaan Saarijärven-Viitasaaren messuständille Rekry, työelämä & koulutus 2020 -messuille Jyväskylään 21.1.20.

Saarijärven-Viitasaaren seudun yrityksille on jälleen tarjolla mahdollisuus osallistua Jyväskylän Paviljongissa tiistaina 21.1.2020 klo 10-18 järjestettävään Rekry, työelämä & koulutus 2020 -tapahtumaan. Lisätietoja messuista: https://rekryjatyoelama.fi/naytteilleasettajalle/   Edellisvuosien tapaan seutukunnalle on varattu XXXL-kokoinen messuständi, jossa alueen yritykset, kunnat ja kehittämisyhtiöt esittelevät rekrytointimahdollisuuksiaan. Viime vuonna saadusta palautteesta on otettu oppia, ja ständin sijainnin on rekrymessujen puolelta luvattu olevan viime vuotista parempi. Rekrymessujen kautta on aikaisempina vuosina onnistuttu löytämään messukävijöiden joukosta osaavia työntekijöitä yrityksien tarpeisiin.  

  • Osallistuminen rekrymessujen yhteisständille maksaa yrityksille 300 €.
  • Ilmoittautuminen 30.11.2019 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova.
  • Myös yllä mainitun ajan jälkeen voi ilmoittautua, mutta tällöin emme voi taata näkyvyyttä messujen markkinointimateriaaleissa.
  • Markkinointimateriaaleista tulee erillinen ohjeistus. Printtimediassa mainostus tapahtuu tammikuun puolivälin tienoilla.

Ilmoittautumiset: seutukoordinaattori [at] saarijarvi.fi / 040-763 0606, tai oman alueesi kehittämisyhtiö / Anu Oksanen 044-459 6126.

Liitetiedostot