Juhlavuosi 2024

Kannonkosken kunta täyttää 90 vuotta vuonna 2024. Juhlavuotta tullaan juhlistamaan vuoden 2024 aikana monin tavoin. Toimintaa on suunniteltu mm. kesällä 2023 kerättyjen kuntalaistoiveiden pohjalta.

Juhlavuoden tapahtumat löydät kootusti aikajärjestyksessä tämän sivun vasemmassa laidassa sijaitsevasta "Juhlavuoden ohjelma" -palkista.

Juhlavuoden tavoitteena on vahvistaa kuntalaisten välistä vuorovaikutusta, yhteisöllisyyttä ja osallisuutta. Ohjelman toivotaan koskettavan kaikkia ikäryhmiä. 

Juhlavuosi yllättää mm. taikuudella, tanssilla, teatterilla ja yhteisöllisillä tapahtumilla. Historia ja perinteet nousevat vahvasti esiin kuvina ja tarinoina. 

Juhlavuoden ohjelman toteuttamiseen kutsutaan mukaan kaikki kuntalaiset, yritykset ja järjestötoimijat. Ilmoitathan mahdollisimman pian tulevan tapahtumasi kulttuurivastaavalle tarja.alainen [at] kannonkoski.fi (tarja[dot]alainen[at]kannonkoski[dot]fi)

Juhlavuotta tullaan nostamaan esiin livetapahtumissa ja viestinnässä kunnan somekanavilla, kuntatiedotteessa ja kunnan kotisivuilla. 

Iloa ja eloa tulevaan juhlavuoteen meille kaikille!

Juhlavuoden viestinnässä suositellaan käytettäväksi seuraavia tunnisteita:
#kannonkoski90
#keskisuomenkuopus
#keskisuomenkuopusjuhlii