SYDÄN-SUOMEN JÄTELAUTAKUNNAN KOKOUS

Sydän-Suomen jätelautakunnan kokous pidetään tiistaina 15.10.2019 klo 9.00 Saarijärven kaupungintalolla.

Esityslista on luettavissa Saarijärven kaupungin verkkosivuilla.

Tarkastettu pöytäkirja julkaistaan torstaina 17.10.2019 Saarijärven kaupungin verkkosivuilla
http://www.saarijarvi.fi/paatoksenteko

Sydän-Suomen jätelautakunta

YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN KOKOUS

Pohjoisen Keski-Suomen ympäristölautakunnan kokous pidetään tiistaina 15.10.2019 alkaen klo 14.00 Viitasaaren kaupungintalolla.

Tarkastettu pöytäkirja on nähtävillä 21.10.2019 Viitasaaren kaupungin teknisellä osastolla ja netissä Viitasaaren kaupungin kotisivuilla.

Pöytäkirja on tarvittaessa tulostettavissa Kannonkosken, Karstulan, Kinnulan, Kivijärven, Kyyjärven ja Pihtiputaan kunnanvirastoissa sekä Saarijärven kaupunginvirastossa.

Ympäristölautakunta

 

ELÄINSUOJAN TOIMINNAN MUUTOS

Anna Jäsberg on toimittanut Pohjoisen Keski-Suomen ympäristötoimelle ympäristönsuojelulain (527/2014) 155 a §:n mukaisen eläinsuojan toiminnan muuttamista koskevan ilmoituksen.

KUNNANHALLITUKSEN KOKOUKSET

Kunnanhallituksen varsinaiset kokoukset pidetään vuonna 2019 pääsääntöisesti joka kuukauden toisena ja tarvittaessa myös neljäntenä maanantaina klo 18.00 alkaen kunnantalon kokoushuoneessa. Ylimääräisiä kokouksia pidetään tarvittaessa. Heinäkuussa ei pääsääntöisesti pidetä kokouksia.

Kunnanhallituksen pöytäkirjat pidetään yleisesti nähtävänä kunnantalolla kokousta seuraavana maanantaina talon aukioloajan.