Patikkaretki Kolille

Tapahtuma alkaa

Tapahtumapaikka

Koli

pe-su 13.-15.9. Patikkaretki Kolille 

Kolin kansallispuisto tarjoaa mainiot retkeilymahdollisuudet, sillä merkittyjä reittejä on noin 80 kilometriä. Voit valita kuntosi ja käytettävissä olevan ajan mukaan 1,4–61 kilometriä pitkän, vaativan tai helpomman reitin. Tarkennus 8.2.2024 - aika ei tule riittämään tuohon pisimpään reittiin, mutta reittivaihtoehtoja jää silti lukuisia. 

 Huomioithan, että Kolin huiput ja useat muut näköalapaikat ovat vaikeakulkuisia ja etenkin sateella liukkaita avokallioita. Näköalapaikoilla ei ole kaiteita, vaan ne ovat luonnonnähtävyyksiä, joilla kävijä liikkuu omalla vastuullaan.

Retken alustava hinta on max 100 e / hlö, sisältäen kuljetuksen ja majoituksen hotellissa aamupalalla. Mikäli Liikunnallisen elämäntavan kehittämiseen myönnetään Kannonkoskelle jälleen rahoitusta hakemuksen mukaisesti, maksetaan Kolin kuljetus hankerahoituksella ja henkilökohtainen hinta laskee. Päätös hankerahoituksesta saadaan keväällä 2024. Retken hinta voi siis tarkentua vain alaspäin. 

Varaukset patikkaretkelle viestillä numeroon 044 4596151 tai sähköpostitse  tarja.alainen [at] kannonkoski.fi (tarja[dot]alainen[at]kannonkoski[dot]fi)

Kellonajat ovat alustavia ja tarkentuvat myöhemmin, kun liikennöitsijä on varmistunut. 

Majoitus on alustavasti varattu Hotelli Pielisestä. 

Maksuton peruutus 8.9.2024 saakka.

Järjestäjä

Liikuntatoimi Kannonkoski ja Liikunnallisen elämäntavan kehittämishanke

Yhteyshenkilön nimi

Tarja Alainen

Yhteyshenkilön puhelin

044 4596151

Yhteyshenkilön sähköposti

tarja.alainen@kannonkoski.fi