Nuorisotyö

Sisäliikuntaa Piispalassa.
Kannonkoskella järjestetään nuorille kerhoja, retkiä, leirejä sekä liikunta- ja harrastustoimintaa nuorisokeskus Piispalassa. Kannonkoskella toimii myös nuorisotalo.

Piispalan nuorisokeskus

Piispala on Kannonkosken kunnan omistama valtakunnallinen nuorisokeskus, jossa voit harrastaa ja liikkua kaikkina vuodenaikoina. Uimahalli, jäähalli, kiipeilypaikat, keilahalli, useat liikuntasalit, ulkokentät, hiihtoladut ja monet muut mahdollisuudet tarjoavat erinomaiset puitteet kymmenien eri lajien harrastamiseen.

Nuorisotalo Nuokkari

Nuorisotalo eli Nuokkari on siirtynyt Keltaisesta talosta Kannonhovi 2:een. Nuokkari on avoinna keskiviikkoisin klo 15-18.

Kerran kuussa torstaisin klo 15-18 on Saarijärven seurakunnan nuoriso-ohjaajan Saara Savolaisen vetämää nuokkaritoimintaa.

Nuorisotoimi ostaa Kannonkosken-Kivijärven 4H-yhdistykseltä clubitoimintaa n. kaksi kertaa kuussa perjantai-iltoihin klo 18-23. Seuraa ilmoittelua toimintailloista. Clubit alkavat 25.9.

Nuokkarille ovat tervetulleita 5-9-luokkalaiset sekä toisen asteen opiskelijat!

Kerhot, retket ja leirit

Kunta ja järjestöt järjestävät kerhoja kaikenikäisille. Kerhot toimivat tällä hetkellä pääasiassa Kannonkosken koulun tiloissa tai sen lähiympäristössä. Kerhoista tiedotetaan Kannonkoskisessa sekä erikseen jaettavassa harrastekalenterissa.

Seurakunnan lasten ja nuorten toiminnasta saat lisätietoja kappeliseurakunnasta.

Nuorisotoimen leiri-ja päiväleiritoimintaa järjestetään alkukesästä sekä syys- ja talvilomaviikoilla. Retkitoimintaa järjestetään toiveiden mukaan esim. lasketteluretki talvella ja huvipuistoretki kesällä.

Tapahtumatoimintaa järjestetään yhteistyössä eri järjestöjen ja vapaaehtoisten toimijoiden kanssasekä tietysti nuorten itsensä toteuttamana.

Etsivä nuorisotyö

Etsivän nuorisotyön tehtävänä on auttaa niitä alle 29-vuotiaita nuoria, jotka ovat koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella ja jotka tarvitsevat tukea tavoittaakseen julkiset palvelut. Kalle Kohonen työskentelee etsivänä nuorisotyöntekijänä Kannonkosken, Kivijärven ja Kyyjärven alueilla Piispalasta käsin. Lisätietoa Piispalan etsivä nuorisotyön -sivuilta.

Yhteystiedot

Kunnan nuoriso-, kulttuuri- ja liikuntatoimisto sijaitsee Kannonkosken koululla (toinen kerros). Nuorisotyöstä vastaa kasvatusohjaaja Anne Tuliranta-Koitela.

Kasvatusohjaaja
Anne Tuliranta-Koitela
p. 044 459 6151
anne.tuliranta-koitela [at] kannonkoski.fi

Etsivä nuorisotyöntekijä
Kalle Kohonen
p. 040 551 2038
kalle.kohonen (at) piispala.fi

Nuorisokeskus Piispala
Kurssitie 40
43300 Kannonkoski
p. 0207 694 300 (keskus)
piispala (at) piispala.fi
www.piispala.fi